logo gestiondeprojet.com le site de la gestion de projet 
Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

adidas i-5923 herr

Envoyé par 92a7qqzh 
adidas i-5923 herr
samedi 25 décembre 2021 07:29:09

Dessa lätta skor förenar 70-talsstil med modern teknik. Blinkande retrofärger, adidas skor dam ovandelen i läder accentueras med stretchigt mesh och mockadetaljer. Serrated 3-Stripes ger en vintagedetalj. Responsiv dämpning ger energi till varje steg.

Med många scheman adidas i-5923 herr och retroverktyg som kommer igen, finns det ingen tid riktigt lika perfekt för den klassiska layouten som just nu. adidas, med blicken inställd på framtiden och fötterna planterade i det förflutna, har tagit sig till I-5923 i deras senaste angrepp av nykomlingar.

Bär på det en nostalgisk tjusning som kommer att överraska livsstilslöparentusiaster. Dess tåbox, i den överlagrade panelen i spetsen, kommer färgad i en varm rosa nyans, i kombination på ett nästan vin- och ostsätt rea-skor med det mattsvarta som finns i majoriteten av det totala kitet. En vit BOOST-mellansula samt den komplimenterande rosa som finns längs hälen ger en extra smak av en subtil men ändå djärv utgåva av den 70-talsinspirerade modellen.

Den populära adidas Iniki Runner kommer att få ett lite nytt utseende i höst/vinter eftersom adidas Originals precis har introducerat I-5923, inspirerad av röda adidas skor arkivadidas löparmodeller. I-5923 är uppkallad efter en av artiklarna i adidas arkiv och tar några av de unika klassiska 70-talets löparegenskaper hos adidas arkivskor till en ren, modern design.

https://www.rea-skor.com/
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

gestiondeprojet.com | Logiciels | Liens | Forums | Sondages | Livres | Guides


Copyright 1999-2014 gestiondeprojet.com Tous droits réservés.