logo gestiondeprojet.com le site de la gestion de projet 
Bienvenu(e)! Identification Créer un nouveau profil

Recherche avancée

Adidas Y-3 Goedkoop

Envoyé par Danne243 
Adidas Y-3 Goedkoop
jeudi 23 décembre 2021 09:51:19
Adidas Y-3 Goedkoop


adidas en Yohji Yamamoto hebben een nieuw model onderdeel van de Adidas Y-3 Heren lijn die bekend staat als de ZX Run. Deze ZX Run is gekleed in een Off-White en Footwear White kleurencombinatie. Gemarkeerd met wit over het bovenwerk terwijl mesh over de basis loopt. Op het bovenwerk hebben we leer, terwijl suède de overlays overneemt. Daarna hebben we Adidas Y-3 Dames op de hiel, perforaties op de tong, Yohji Yamamoto-signatuur net boven de teen en oranje accenten die de look afmaken.

Bij nader inzien heeft deze Adidas Y-3 Heren een geheel wit bovenwerk van mesh gecombineerd met leren overlays aan elke kant van de schoen. Het slanke ontwerp heeft de naam van Yamamoto langs de zijkant en de Y-3-branding op de hielomslag. Een zwart geweven tonglabel en een set gespikkelde touwveters maken de look af.

Het nieuwste model is een voorbeeld van de futuristische look van het label en is een eerbetoon aan klassieke Japanse artefacten. "Kusari" komt van het Japanse maliënpantser dat wordt gebruikt door samoerai's - inspirerend voor de constructie met het gebruik van mesh door het hele bovenwerk, evenals ingewikkeld touwwerk langs de oogsteun. Adidas Y-3 Goedkoop bevat new age-technologie met de vintage-esthetiek door een middenzool met volledige boost te implementeren. Ingeslagen branding op de tong geeft dit model een kenmerkende touch.
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

gestiondeprojet.com | Logiciels | Liens | Forums | Sondages | Livres | Guides


Copyright 1999-2014 gestiondeprojet.com Tous droits réservés.